![Hard Edge Carving knife](https://www.fiskars.pl/var/fiskars_main/storage/images/frontpage/products/cooking/knives-accessories/hard-edge-carving-knife-1051760/6641945-1-eng-EU/hard-edge-carving-knife-1051760_product_image_mini.jpg)
Hard Edge Nóż do mięsa
Numer #: 1051760
- Dłużej ostry podczas codziennego użytkowania
- Niezwykle ostry i wytrzymały
- Wysokiej jakości japońska stal nierdzewna
- Rękojeść z tworzywa pokryta powłoką Softgrip™
- Dzięki zastosowaniu technologii LZR-EDGE™ krawędzi tnącej nóż pozostaje 4 razy dłużej ostry niż standardowe noże
- Ekologiczne opakowanie (min. ilość tworzywa), które można poddać recyklingowi
- Osłona na palce
- Zaleca się używanie ostrzałki Fiskars: Roll-Sharp™ lub ostrzałki stalowej pod kątem 30 +/- 4
- Można myć w zmywarce
- Długość ostrza 216 mm
- HRC 52
- Wydajność cięcia (testy CATRA)
- Zaprojektowano w Finlandii
Numer artykułu
1051760
Kod EAN
6424002011033
Szerokość
2.51 cm
Długość
3.64 cm
Wysokość
35.1 cm
Waga
113 g